Gitaarles Leeuwarden

Volg een gratis proefles!

Voor de leukste gitaarlessen in Leeuwarden ben je aan het juiste adres op ons sfeervolle pand op de Hemrik. Hier kun je gitaarles volgen van maar liefst 5 verschillende docenten met elk hun eigen specialiteit. Er zijn vele faciliteiten waaronder meerdere lesruimtes, geluidsdichte oefenruimtes voor bandjes en diverse andere activiteiten zoals zangles en drumles. We mogen dan wel niet in hartje centrum zitten, maar daardoor zijn er wel voldoende gratis parkeerplekken recht voor het gebouw.

Er is een sfeervolle ontvangstruimte waar je gastrijk wordt ontvangen. Deze ruimte is in de zomer van 2014 volledig verbouwd. Hier is nu een bar aanwezig, en we serveren versgemalen koffie. Ook is er gratis Wifi, en is er een podium aanwezig. Dit podium wordt gebruikt om kleine optredens te houden voor en door leerlingen. Er kunnen ook bandjes gevormd gaan worden met de actieve leerlingen binnen het Gitaar Instituut, het Drum Instituut en het Zang Instituut Friesland. Er zullen dan ook regelmatig (akoestische) open sessies plaats vinden waar leerlingen zich van hun beste kant kunnen laten horen en zich kunnen presenteren voor publiek. We willen hiermee een zo inspirerend mogelijke omgeving creëren voor muzikanten in Leeuwarden en omstreken. Je kunt in de oefenruimtes met je band repeteren, maar ook demo’s maken om te gebruiken voor promotie.

Wil je weten hoe duur deze lessen zijn of wil je meer informatie? Dan zijn deze links wellicht van belang:

Hier geven wij gitaarles

Logo

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de gitaarles en kennis te maken met je docent.
Plan proefles

 

Gitaarles Leeuwarden.

Gitaarles Leeuwarden is voor iedereen weggelegd, daarom zouden wij gitaarles Leeuwarden ook aan iedereen aanraden! Kom daarom nu een proefles nemen bij gitaarles Leeuwarden!