Reviews

Dit zeggen leerlingen over de gitaarlessen van het Gitaar Instituut Friesland.

Muziek Instituut Friesland
5.0
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
js_loader

“Ik ben 50 jaar en heb in 2013 eindelijk besloten eens echt gitaar te leren spelen. Ik kende een handjevol akkoorden maar echt gitaarspelen kon ik nog niet. Na mijn eerste ‘gratis’ kennismakingsles was ik direct verkocht. De docenten van gitaarinstituut Friesland geven niet zomaar les maar delen hun passie.”

Freddy van Sorgen

“Sinds kort zit ik op gitaar les bij gitaar instituut, en ik vind het super leuk. Ik ben in die paar weken tijd heel erg vooruit gegaan puur door de leswijze die ze geven. Door hun manier van les geven raak ik heel erg geïnspireerd en wil ik alleen maar meer oefenen en spelen.”

Aafke

“Een paar maandjes terug heb ik mij aangemeld bij Sietze met de vraag of hij mij wilde helpen om eens wat anders te leren spelen dan ik tot nu toe mijn hele leven heb gedaan. Ik ben inmiddels 62 jaar oud en pak nog steeds elke dag mijn klassieke gitaar. (een Jose Ramirez 4e uit 2000) Vroeger klassiek les gehad. Een poosje wat populairder genre gestudeerd en nu wilde ik meer de fingerstyle-kant op. In een paar maandjes tijd is het Sietze gelukt om mij op een totaal andere manier te leren spelen. Ondanks het leeftijdsverschil (het maakt volgens mij geen bal uit) weet Sietze mij enorm te inspireren en te enthousiasmeren. En …….. hij weet waar hij over praat.”

Aad

“Ik heb al anderhalf jaar les in Leeuwarden. Ik vind het heel leuk. We zijn nu bezig met Rude van Magic.”

Ramin

“Ik vind de gitaarlessen van “Gitaar Instituut Friesland” helemaal geweldig.
Je begint simpel maar naar een paar maanden weet je al veel meer van het gitaar spelen.
Ik zit zelf nu 9 maanden op les en die lessen werden gegeven door top leraar Dirk Lennart.”

Jorn

“Sinds vorig jaar september volg ik gitaarlessen bij het Gitaarinstituut Friesland. Ik speelde hiervoor al een jaar of 3 waarvan een jaar een beetje fingerpicking. Ik had wel eens eerder een lesje gehad hier en daar, (heel veel youtube) maar was nu echt opzoek naar iemand die mij fingerpicking kon leren spelen zoals een Tommy Emmanuel dat doet.

De manier van lesgeven vind ik top, omdat ik zelf met songs aankom die ik wil leren. Het tempo bepaal je zelf, maar voordat je het doorhebt, ben je eigenlijk in een paar maanden tijd enorm vooruit gegaan.

Mijn verwachtingen tot nu toe zijn volledig waargemaakt, ik speel nu stukken van Tommy Emmanuel en Chet Atkins waarvan ik een jaar geleden dacht; als ik dat nou eens zou kunnen spelen, wat zou dat super tof zijn. En nu ik het eenmaal speel leg ik de lat steeds hoger en boek in elke week progressie.

Ik ben er nogmaals erg blij mee en kan iedereen aanraden om les te nemen bij het gitaarinstituut Friesland.”

Jeroen Brandsma

“Meer dan 2 jaar met veel plezier les gehad. In die tijd 2 docenten gehad waar ik over allebei zeer tevreden ben. Verder is alles ook goed geregeld en wordt er met je meegedacht, zo kon ik bijvoorbeeld mijn lessen op pauze zetten toen ik een aantal weken ging reizen.”

Myrte

“Mijn naam is Gerben Riezebos en ik volg nu al een tijdje gitaar lessen bij het Gitaar Instituut Friesland, ik heb het erg naar mijn zin met het gitaarspelen. Ik wordt altijd goed geholpen en als iets niet lukt of niet snap dan kan ik altijd vragen. Het leerproces gaat goed. Ik krijg ook te horen dat ik het snel op pak. En dat is natuurlijk ook fijn om te horen. Ik krijg altijd goede feedback. En ik kijk elke keer uit naar de volgende les.”

Gerben

“Ik speel nu al een tijdje, ik heb ook al op meerdere plekken les gehad, maar ik heb nog nooit zo snel vooruitgang geboekt als de laatste tijd.
De gitaardocent (Berend Rombouts) speelt geweldig, en geeft goed les.
Wat ik zelf op zich wel fijn vond is dat ze je vragen wat je wil spelen, en niet een vast boekje of iets dergelijks hebben. Ik hoop hier nog lange tijd les te hebben!”

Alex
Logo

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de gitaarles en kennis te maken met je docent.
Plan proefles