Gitaarles Heerenveen

In Heerenveen kun je gitaarles volgen op 2 locaties; In Skoatterwâld en in het centrum van Heerenveen.

Gitaarles in Skoatterwâld te Heerenveen.

In Heerenveen kun je gitaarles volgen in de Spil in Skoatterwâld. Wij verzorgen daar lessen voor jong en oud, beginnend en gevorderd in een mooi wijkgebouw / basisschool waar vele activiteiten plaatsvinden. Hierdoor zijn er mooie mogelijkheden om bijvoorbeeld in een groep les te gaan nemen. Het leslokaal van de Spil grenst aan het ronde plein. De gitaarlessen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag vanaf de middag tot in de avond. Skoatterwâld is een prettige wijk, en is makkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Heerenveen of vanaf de naastgelegen dorpen.

De lessen worden verzorgt door Danny Lourens. Zij zijn beide ervaren gitaristen en zijn ook erg actief in het professionele muziekcircuit. Sander en Danny zijn beide erg veelzijdig en hebben beide hun eigen specialiteit. Dat maakt de kans erg groot dat je bij een van deze twee docenten op je plek zal zijn. Mocht je vast lopen, dan is er altijd de mogelijkheid om eens een proefles bij de andere docent te gaan volgen.

Gitaarles in muziekhandel de Snaar te Heerenveen.

In Heerenveen kun je ook gitaarles volgen in muziekhandel de Snaar. In 1978 is De Snaar opgericht door Harry de Vries als algemene muziekwinkel. Door de jaren heen zijn we ons steeds meer gaan focussen op datgene waar onze passie ligt. Inmiddels zijn we volledig overgegaan tot speciaalzaak in akoestische- en elektrische gitaren en versterkers.

Sinds januari 2024 wordt op iedere maandag de Snaar omgetoverd tot een inspirerende lesomgeving van het Gitaar Instituut. Sander Grupstra, tevens gitaar specialist in de winkel, verzorgt met veel passie de gitaarlessen. Sander is een ervaren gitarist en zijn ook erg actief in het professionele muziekcircuit.

Logo

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de gitaarles en kennis te maken met je docent.
Plan proefles

Gitaarles Heerenveen is voor iedereen. Wij kunnen gitaarles in Heerenveen dan ook van van harte aanbevelen.