Nieuws

/Nieuws
Nieuws2017-01-25T12:14:06+01:00

Het laatste nieuws

Alle nieuws feiten omtrent het Gitaar Instituut

januari 2020

Gitaarles in Zuiderburen

Kom je uit de wijk Zuiderburen en ben je op zoek naar gitaarles? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf heden verzorgen wij ook gitaarles in Zuiderburen. We zijn in de opstartfase, dus vraag naar de mogelijkheden.

januari 2019

WEBAPP

Vet nieuws! We krijgen een WEBAPP! De app brengt muziektheorie in kaart speciaal voor de gitarist. Met veel gratis content, leuke weetjes, handige tooltjes zoals een akkoorden database, akkoorden hoger op de hals spelen, een stemapparaat, kerktoonladders en nog veel meer! Heb jij ook ideeën voor de app? Laat het ons weten! De release staat gepland op 1 februari!

juni 2017

maart 2015

oktober 2014

Officiële opening locatie Leeuwarden

Officiële opening locatie Leeuwarden Locatie Hemrik wordt feestelijk geopend Op zondag 9 november 2014 vanaf 15:00 uur 's middags vind een officiële opening plaats van het Muziek Instituut Friesland in Leeuwarden. Dit pand hebben wij afgelopen zomer overgenomen en intensief verbouwd. Naast het Gitaar Instituut Friesland, Zang Instituut Friesland en Drum Instituut Friesland zijn we hier ook gestart met Oefenruimtes [...]