Gitaarles Wolvega

Home » Gitaarles Wolvega
Gitaarles Wolvega 2017-01-25T12:14:05+00:00

Gitaarles Wolvega

Leer nu gitaarspelen in Zalencentrum de Rank

Makkelijk bereikbaar vanuit: Steenwijk, Emmeloord

De gitaarlessen in Wolvega vinden plaats in Zalencentrum de Rank aan de Kerkstraat 49.  Er is altijd voldoende parkeerplek, meteen naast het gebouw.

De lesruimte is mooi ruim, licht en zeer geschikt voor gitaarles, ook voor groepen.

Op woensdagmiddag geeft onze docent Sebastiaan Fledderman gitaarles, voor zowel beginners als gevorderden. Meer informatie over Sebastiaan is te vinden onder ‘docenten’.

Het lesjaar wordt traditioneel afgesloten met een voorspeeldag in de Mix in Wolvega. Tijdens deze voorspeeldag kunnen leerlingen hun kunsten vertonen voor hun familie, vrienden en kennissen, onder leiding van een professionele band! Ook mogen leerlingen met hun eigen band optreden. De vorige edities van deze afsluiting van het jaar waren allemaal een groot succes!

Naast gitaarles bieden we in Wolvega ook drumlessen aan (www.druminstituutfriesland.nl). Twee keer per  jaar organiseren we speciale ‘jam’ dagen, waarin we gitaar- en drumleerlingen samen laten spelen. Alle reden dus om snel een gratis proefles in Wolvega in te plannen!

Gitaarles Wolvega. Gitaar leren spelen in Wolvega. 

favicon-Ipad-retina

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende proefles

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Gitaarles Sneek zou ik iedereen aanbevelen, Gitaarles Sneek biedt ook een gratis proefles aan. Gitaarles Sneek kan ik daarom iedereen aanbevelen.