Gitaarles Leeuwarden

Volg een gratis proefles!

Voor gitaarles in Leeuwarden kun je op 2 locaties terecht. Wij hebben een vestiging in Westeinde en onze hoofdvestiging is op de Hemrik. Hier kun je les volgen van maar liefst 5 verschillende docenten met elk hun eigen specialiteit. Er zijn vele faciliteiten waaronder meerdere lesruimtes, oefenruimtes voor bands en diverse andere activiteiten zoals zangles en drumles. Ook zijn er voldoende gratis parkeerplekken recht voor het gebouw.

Er is een sfeervolle ontvangstruimte waar je gastrijk wordt ontvangen. Deze ruimte is in de zomer van 2014 volledig verbouwd. Hier is nu een bar aanwezig, en we serveren versgemalen koffie. Ook is er gratis Wifi, een xbox360 voor de nodige ontspanning en is er een podium aanwezig. Dit podium wordt gebruikt om kleine optredens te houden voor en door leerlingen. Er kunnen ook bandjes gevormd gaan worden met de actieve leerlingen binnen het Gitaar Instituut, het Drum Instituut en het Zang Instituut Friesland. Er zullen dan ook regelmatig (akoestische) open sessies plaats vinden waar leerlingen zich van hun beste kant kunnen laten horen en zich kunnen presenteren voor publiek. We willen hiermee een zo inspirerend mogelijke omgeving creëren voor muzikanten in Leeuwarden en omstreken. Je kunt in de oefenruimtes met je band repeteren, maar ook demo’s maken om te gebruiken voor promotie. In de oefenruimtes is de mogelijkheid om 24 sporen te multi-tracken en een sprankelende opname te maken van je band.

Wil je weten hoe duur deze lessen zijn of wil je meer informatie? Dan zijn deze links wellicht van belang:

  • Oefenruimtes Leeuwarden

favicon-Ipad-retina

Kom langs voor een kennismaking en een gratis proefles

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Neem ook eens een kijkje bij:

 

Gitaarles Leeuwarden.

Gitaarles Leeuwarden is voor iedereen weggelegd, daarom zouden wij gitaarles Leeuwarden ook aan iedereen aanraden! Kom daarom nu een proefles nemen bij gitaarles Leeuwarden!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Gitaarles Leeuwarden
Author Rating
51star1star1star1star1star