Bandcoaching

Voor cursisten:

Spelen in een band is enorm leerzaam en leuk! Daarom willen wij onze cursisten de mogelijkheid bieden met anderen samen muziek te maken. Elke eerste maandag van de maand houden we in ons pand in Leeuwarden een open ‘music meeting’. Onder begeleiding van een professionele muzikant worden er ter plekke bands gevormd in onze oefenruimtes en leer je met elkaar samen te spelen. Iedereen is van harte welkom, gitaristen, bassisten, toetsenisten, zangers en zangeressen. Meedoen aan een music meeting is gratis en vrijblijvend, dus loop gewoon eens binnen, elke eerste maandag van de maand, vanaf 19.30!

De bandjes die hieruit gevormd worden kunnen er voor kiezen om wekelijks of om de week bandcoaching te volgen. De kosten hiervoor bedragen (voor wekelijks) slechts 50,- per jaar, per persoon! Deze aanbieding geldt alleen voor cursisten van het Gitaar-, Drum-, en Zanginstituut Friesland.

Voor bestaande bands:

Ook voor bestaande bands bieden wij bandcoaching aan. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en zijn gedreven ‘songwriters’. Ze kunnen je als band verder helpen met het ontwikkelen van jullie eigen songs en een eigen stijl. Ze leren je goed naar elkaar te luisteren en op elkaar in te spelen.

Door ons grote netwerk kunnen wij je ook helpen met het krijgen van meer optredens, het vergroten van je fanbase en het maken en opnemen van demo’s of zelfs een heel album.

De kosten voor het inhuren van je eigen bandcoach bedragen 35,- per uur, minimaal 3 uur. Voor meer informatie, of voor het inhuren van je eigen bandcoach, stuur een mail naar info@gitaarinstituutfriesland.nl t.a.v. ‘bandcoaching’, of bel naar 06 4264 9494.

Logo

Plan een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

De perfecte manier om een goed beeld te krijgen van de gitaarles en kennis te maken met je docent.
Plan proefles